Sunday, 10 May 2009

c o k l a t ?





Boleh sahaja save kalau mahu buat wallpaper.



Atau cuma buat kenangan.



Atau cuma nak jaga hati aku.



*hurm*



*whatever*





14 comments:

Max J. Potter said...

kool post.

and a cool arrangement of chocolates.

chocolates~!!

*faints*

moon said...

gamba coklat tu tangkap sendiri ke amek kat google? cantik. =)

shafiq laiho said...

katun, reserve heater utk aku, k?

btw, u are here too,ms potter.. ;p

FarA said...

yah, memang cantik :)

oh.
m&m warna merah?

katunX said...

max j.potter : terima kasih, tetapi coklat itu tidak lama di situ, kemudian dia pegi ke perut bumi...

moon : tangkap sendiri, seperti polis menangkap pencuri...

shafiq laiho : jangan risau, heater banyak yang murah, kalau tidak ada dapur gas sahaja...

fara : m&m merah racist, di keluarkan daripada penggambaran...

achmal said...

aku nak save buat wallpaper boleh :)

katunX said...

achmal : silakan, tapi kamu pun boleh buat lagi cantik...saya malu

Farhana bt Mohammed Isa said...

waaa...nk jugak ler..

gorie said...

saya nak jugak macam ni boleh tak abang katun? abang katun belikan m&m's yg 1kg punya lepas tu abang katun datang rumah saya ya. saya suka la abang katun ni.

katunX said...

farhana : nak jugak coklat? sila beli di pasaraya Giant...

gorie : boleh, jangankan coklat 1kg, maskot M&M pun boleh dihantar ke rumah...

Anonymous said...

Saya sudahpun save gambar coklat dan menjadikannya sebagai wallpaper desktop. Terima kasih abang Anwar!!

p/s: bagaimana program jalinan musim sejuk nanti?? sudah diatur??

- Usher Parkville (you know me) -

katunX said...

anonymous : jalinan musim sejuk mungkin akan bertapa di gunung salji...

aqmaal said...

tawaran coklat m&m's masih dibuka? ingin!!

katunX said...

aqmaal : masih dibuka, sila pegi ke kaunter 12 A, Giant Subang Jaya...