Monday, 16 June 2008

- O b s e s i K e c i l -



Obsesi kecil aku dulu sudah semakin melarat...



Walaupun hati aku baru sudah merasa pahit peperiksaan selama 3 jam tadi....



Pahit yang tidak mungkin selazat air kopi...



Ya, maafkan aku...



Walaupun aku tidak pasti berapa ramai yang membaca, tapi aku ingin ucap terima kasih sama kamu...




Atas dasar kiraan meter di sebelah kanan page...



Lebih-lebih lagi yang lazimnya memenuhkan ruang komentar...atau pernah memenuhkan ruang komentar...



"Bz, Matley, Sofea Rush, Deney, BlueCrystalDude, NeemSuicidePark, FaisalAdmar, Fara, Hadie, Moon, Xeem, Mass, Cibil, Mks, Suboh, Gorie, Fakhri, Dalina, Shahril, Isminanie, F.e.r.z.l.y, (^^,), Shaz, MaisarahKhairi,
Crappwerke, labusayung, Afif, Nazida, PakcikLuarOtak, Pemuja Rahsia, Ariff, Penapistola, Tya Ilyana, Ibad, Blexilaiho, wnf wj, The King, Anonymous, Annenynomous, Hippopotamus..."



*ok, yang hippopotamus itu aku sengaja tambah...maaf*



*Maaf kalau ada nama yang tidak aku tuliskan*




Sebab penting untuk aku bodek kamu semua...



Untuk kamu sama-sama berkongsi obsesi kecil aku ini...





Hadiah untuk anda semua...





me&k10D@waterfront





Macam mana?




Best tak?







*tak best?*







*kalau tak best, pergi main jauh-jauh....*




30 comments:

shaz said...

wuyoo..hebat...

*sebenarnye nak bodek gak...

encik, mane kebab free???

bz said...

pergh...ko mmg best(ko kan pandai)

cibil said...

weuuu.. meroyan kejap tgk lens tersebut!

Anonymous said...

Memang kartun.. cantik!

deney said...

Oh.. Namaku tertulis di dalam blog seorang errr hmmm jajaka! Haha.

Terima kasih jua kerana memenuhi ruang komentarku.

Sekian. Salam maju jaya :)

Cik mass said...

Gamba superb tp model tu salah pilih ar.. Harharhar..


-bangga tersenarai-

xxeemm said...

eh. dah lama dah notice nih tapi simpan dalam hati jela.. tapi macam dah tak tahan nak simpan perasaan nih..

saya rasa..

saya rasa..




saya rasa tidak puas hati link saya tuh nama die 'nonsenical laughter'. elok2 orang letak nama 'sincerely, xeem' nak bagi nama lain.

ehehehehe.


besau lens, bang.

katunX said...

shaz : bodek? kebab? apa itu...

*sambil selak kamus*

bz : adakah ini pengertian bodek?

*sambil selak kamus*

cibil : mak aku pesan, orang mengandung marah-marah yang boleh meroyan..

er....dah berapa bulan?

anonymous : er, cantik ke I ? auww...terima kasih..

deney : ye, jejaka untuk dilamar? sila sms ON_JEJAKA dan hantar ke no telefon saya..

*erk?*

cik mass : model tu yang dipilih gambar..

gambar superb = model kan?

xeem : oh, oh, oh...kenapa tidak diberitahu awal-awal..

besar 'lense'? *ehem, ehem*

sofea rush said...

baru nak terharu ade name aku. sekali tu scroll down, ade muka org poyo. kecewa la saya. haha..

takpe2. aku tetap meraikan obsesi kecil ko ni, yg mungkin kecil, namun boleh menjadi besar dan membahayakan.

selamat menjawab peperiksaan kalau belum habis lagi!! lain kali, jangan dibiarkan kopi itu pahit. tambah gula lagi! kalau nak lagi best, ice blended mocha ke. nyum nyum~

moon said...

lepas ni ade exam lg ke? kalo ade, gudluck. kalo tade, hepi holiday. bile na blk mesia? ke mmg asal australia. tp tade cam rupe org putih pun

Syafeeq Subhi said...

obesesi dirimu memang tuuuuuuuttttttt.....

anneNoNymous said...

nama saya ada 2 x la..

crappwerke & annenonymous...hehe..

tapi adakah hippopotamus di hujung itu ada kaitan dengan ku?

-dari seorang insan yang bersaiz badak betina mengandung 7 bulan-

dalina said...

yeaa.sebaik de nama ak.time kasih katun.ko seorg yg mnghargai 'pemberian' org len rupenye.
gamba tu cantek.tp of kos la lg begande2cantek kalo modelnye aku.amacam

katunX said...

sofea rush : exam? that was so yesterday...
ice blended mocha? masa winter sedap gak kan?

moon : asal Australia, duduk Malaysia..exam? that was so yesterday...

*eh, copy paste ek?*

syafeeqsubhi : jangan kamu obses pula di Thailand..

annenynomous : oh, 2 personaliti rupanya?

hippotamus itu adalah mamalia yang hidup di belakang rumah saya..

jadi tiada kena-mengena dengan kamu, ok?

dalina : kalau modelnya kamu?

lebih baik aku tangkap gambar burung..amacam?

gorie said...

aku ikut nasihat kau untuk pergi main jauh-jauh

mks said...

wei bajet hot a...wakkakaka

mks said...

ko mmg abg burung sejati a...ahaha

The King said...

waaa..thrilled btol aku ngan hadiah sang katun a/l richard muniandy..

moon said...

ape yg so yestersay. na nyanyi lagu la tu. sore ta sedap toksah2 jgn nyanyi. nanti ujan

Hippopotamus said...

tumpang lalu japp.. nak pegi ke zoo ni..

sepigegar said...

errr..
nak kirim salam kat orang yang amik gambar tu buleh?




ke gamba amik sendiri??

Anonymous said...

Wahai cik box....gambar tu cantik..
emmm...model tu ...boleh la... :P
Sekali pandang cik box mcm muka anak Datuk Yusuf Haslam.Samsul namanyerr... Dua kali pandang mcm Tom cruise.... Tiga kali pandang mcm pak indon kt blkg umah sy.opps!!jgn mare..

P/s:nie dh lamerr nk bg tau..he..he.. :P

katunX said...

gorie : takpe aku faham tindakan spontan kamu melihat rupawan seperti aku..

aku faham...

mks : abang burung yang hot? ya saya?

the king : jangan buat 'modal' pulak ye?

moon : ini yang perlu membuktikan kehebatan suara pulak..

demi cik moon...*wink,wink*

hippopotamus : er, zoo sebelah sana, bukan kat situ...

sepigegar : orang amik gambar tu kirim salam balik..

dengan yang di dalam gambar...

anonymous : orang kata, pandangan kedua tu yang paling tepat sekali..

orang kata la, bukan aku...

Anonymous said...

haa,terima kasih juga kerana memberi komentar kepada saya :)

katunX said...

maisarah khairi : kasih mu sentiasa saya terima...

*ada lebih tak?*

bluecrystaldude said...

ni hadiah ni leh kopiandpase k? cam personal sgt ar plak.. karang ape plak orang len kate kalo tgk hadiah ni kat award gallery aku.. huahuahua... (sambil membetul-betulkan rambut)

bluecrystaldude said...

aku baru pasan name2 link kat blog ko nih.. meningkatkan keterujaan hatiku untuk menekan2 setiap satu

matley said...

huh, nameku pun ade? tima kasey en. cool, heh..

katunX said...

bluecrystaldude : boleh je nak letak, tapi jangan bubuh statement sebarangan...

*sambil mengorek celah gigi*

matley : en.cool? kenapa ko sebut aku punya middle name..

fakhri said...

Gile ah..baru terperasan name aku pon ader jugak...