Friday, 23 May 2008

- h e r o - s u p e r -


Superhero.



Lelaki bujang, 23 tahun dan mengambil jurusan seni bina.



*Aku hairan.*



Aku hairan kenapa aku tidak boleh menjadi superhero. Sihat, sedikit cute dan tona suara yang agak macho.


*damn*



Tapi....





Research?



Tidur?



Aku faham. Bukan sekarang masanya.


Masih belum mengizinkan. Masih banyak aktiviti harian aku yang tidak dapat diilustrasikan seperti gambar rajah di atas.


Dah abih belajar nanti aku apply jadi superhero.



*sekarang sibuk*




Maaf, saya tak senang.



*super-busy*




19 comments:

bz said...

dem ko katun..aku dah la nak final ko lg mau post blog...dem..

weh kalau ko tuka bsy tu jadi bizi lg kacak kot..

super bizi

dem....

hADIE said...

ingatkan da sampai Deakin tak pakai alasan nih dah...

same jerk....

katunX said...

bizi : cadangan ditolak...masih mengekalkan super-busy...

hadi : *shhhh*

senyap-senyap sudah...

NeEM™ of Suicide Park said...

Abang super busy, tolong belikan saya coklat cadbury soft center.

perisa oren.

mks said...

bole lagi ko berdrama wei..ko dah giler?ahaha

FarA said...

xD !!!!!
imej kononnya-orang-memekik-meminta-tolong sangat realistik.

xxeemm said...

red spandex in the future?

ew.

F.E.R.Z.L.Y said...

Busy la sangat... Sempat lagi post blog yang baru..

katunX said...

neem gadis taman suicide : soft center tinggal caramello dengan marble je...

oren kena beli asing..

mks : drama? gila? ko memang hensem...

fara : memang ada mintak tolong...

tolong beli gula kat kedai...*herm*

xeem : no, probably boxer...

ferzly : ini salah satu aktiviti busy saya...

matley said...

haha..aku dah agak dah..ko letak busy mst bizi yg terase..huhuh..dem

deney said...

Terbaek! ^^

katunX said...

matley : bizi memang begitu...mudah terasa

deney : *blush* part mana yang terbaik tu?

bz said...

cube bermain dgn api nampak

moon said...

pakai la baju superman. jadikla superhero.

F.E.R.Z.L.Y said...

Busy la sangat wei...Duk layan perempuan je, busy la..

Bukan nak kongsi dengan kawan-kawan. Makan seorang...ada lagi, dengan JIN hang..

Bagi aku sorang orang Korean..

Wei, Polar still contact aku. Hehe, not bad jugak aku ni. Tgk la sapa, anak murid hang jugak.. Hehe..

katunX said...

bz : bukan sahaja api tetapi pelbagai jenis permainan lagi yang melibatkan api...

moon : er, itu Faizal Tahir...

ferzly : anak murid? er, siapa ni? kita kenal ke?

(^^,) said...

huhu..dlm bz2 pon jgn lupe Allah dan ukhwah ngn rakan taulan..

*alhamdulillah br je abes assignmnt..nak kene study lak..ohoho*

Anonymous said...

wey ferzly, ko dok cari pasal ngan katun apsal?
dia kan bizi,xyah la kaco dia.
bukannya dia nak pon layan pompuan, budak pompuan jer yang lebih2 nak usik dia.

-Ariff Izzuddin-

katunX said...

(^^,)*susah sungguh menaip simbol ini* : insyaAllah, kalau ada kelapangan boleh jemput menyiapkan assignment saya..

anonymous ariff : er, membela atau mengspekulasi?

*terasa kedua-duanya sekali*